ONZE ACTIES

Ontdek onze zomeractie: koop een eerste paar glazen en krijg het tweede paar voor de helft van de prijs! Profiteer van deze actie om een mooie tweede bril, een zonnebril of een computerbril aan te kopen.

(Info en voorwaarden in de winkel)
1

Je wilt een zonnebril op sterkte? We hebben in ons assortiment reeds zonneglazen (inclusief UV-400 bescherming) vanaf €45,00. 

2

Je draagt reeds een bril met multifocale glazen en wilt ook een zonnebril waarmee je kan lezen? We hebben al zonneglazen (inclusief UV-400 bescherming) vanaf €115,00. Profiteer ervan!

1

Een nieuwe kinderbril kopen bij Optiek Delrue is extra voordelig! Want je krijgt er een ravotterbril bij voor een superprijs. Het extra montuur kost je maar de helft, en de glazen zijn helemaal gratis! (*). Voor de ravottersbril kiezen we meestal het merk NanoVista (zie kinderbrillenpagina). Deze brillen zijn supersterk en superleuk. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, sportactiviteiten en spelen in de tuin. Je mag als ravottersbril natuurlijk ook een andere bril uit onze collectie kiezen.

(*) Gratis glazen aangeboden met sterktes van +6.00 tem -4.00 cyl -2.00, niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
Ravottersbril