BEELDSCHERMGLAZEN

Een desktop, laptop of tablet zijn uit onze moderne maatschappij niet meer weg te denken. Ze maken ons het leven heel wat makkelijker. Jammer genoeg kunnen beeldschermen ook veel oogklachten veroorzaken. Branderige of prikkende ogen, wazig zien en hoofdpijn zijn veel voorkomende klachten.

Speciale beeldschermglazen kunnen hier een oplossing voor bieden. Ze zijn zo ontworpen dat zowel de te lezen afstand, het beeldscherm en zelfs verdere afstanden met één en eenzelfde glas op een comfortabele manier bekeken kan worden.

Geïndividualiseerde indoor brillenglazen.

Prijs per glas : vanaf €270,00

atwork3 orig

TYPE CLOSE

Perfect voor specialistische hobby's en beroepen, waarbij een grote precisie vereist is en een zo breed mogelijk gezichtsveld bij korte en middellange afstanden tot 1 meter gewenst is.

atwork3 orig

TYPE SCREEN

De beste keuze voor beeldschermwerk en voor beroepen die een soepel, scherp diepte- en breedtezicht voor afstanden dichtbij (tot 2 meter) nodig hebben.​

atwork3 orig

TYPE SPACE

Bijzonder geschikt voor activiteiten waarbij de focus ligt op een afstand die iets verder reikt dan een computerscherm. Biedt helder zicht van dichtbij en een scherp gezichtsvermogen voor ver.

Standaard brillenglazen

Prijs per glas : vanaf €130,00

atwork1 orig

TYPE SCREEN

Beeldschermglas met kijkgedrag tot 60cm.

atwork2 orig

TYPE LECTURE B

Beeldschermglas met kijkgedrag tot 80cm.

Wil je meer info over beeldschermglazen? Kom dan zeker vrijblijvend langs in de winkel of maak online een afspraak!