CONTACTLENZEN ZIJN MAATWERK BIJ OPTIEK DELRUE!

Lenzen zijn zo praktisch dat jong en oud ze willen dragen. Ze passen bij elke levensstijl en elke reden is goed om ze te dragen. 

​Wil je lenzen van bij Optiek Delrue? Dan zorgen wij ervoor dat je contactlenzen perfect op je ogen afgestemd zijn. Hiervoor gebruiken we een foropter, bio-microscoop & topograaf. Uiteraard leren we je ook hoe je je lenzen moet inzetten, uitnemen en onderhouden.

Foropter


Met de computergestuurde foropter van Visionix meten we eerst de sterkte van jouw ogen op. We rekenen daarna die waarden om naar contactlenssterkte.  Zo heb je alvast het beste zicht.

Foropter voor contactlenzen

Topograaf


Met onze topograaf brengen we met een zeer nauwkeurige driedimensionale scan de kromming van het hoornvlies in kaart.

We gaan dan met deze gegevens aan de slag en meten zo de best passende lenzen voor jouw ogen aan.  

Topograaf voor contactlenzen

Bio-microscoop


Met de bio-microscoop controleren we het voorste segment van jouw ogen. De passing van jouw lenzen en de gezondheid van het oog worden met dit toestel zo in detail beoordeeld.

Biomicroscoop voor contactlenzen

Je wilt graag contactlenzen dragen en/of je wilt er meer info over?  Kom dan zeker eens vrijblijvend langs in de winkel. We leggen je graag uit hoe wij bij Optiek Delrue contactlenzen aanpassen en welke lenzen voor jou het meest geschikt zijn. Je mag ook altijd vooraf een afspraak maken.