kind header

Ook onze jonge brillendragers willen er goed uit zien!

onze merken

BBIG

NANOVISTA

BELGISCHE VLAG

ODETTE CADET

BAMBINOCLE

VINGINO

onze collectie

meer dan 100 brillen in voorraad!

Extra

ravottersbril

Bij aankoop van een nieuwe kinderbril met glazen kan je voor €50,00 een extra ravottersbril aankopen(*). Ook voor de ravottersbril gaat Optiek Delrue voor het beste. We gebruiken nl. brillen van het merk Nanovista als ravottersbril. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, sportactiviteiten, ravotten in de tuin,… Deze bril bevat onverdunde glazen met de juiste correctie.

Je kan ook een tweede paar identieke glazen aankopen: je betaalt dan slechts 1 glas in plaats van 2 bij aankoop van dit tweede paar glazen.

*Gratis glazen aangeboden met sterktes van +6.00 tem -4.00 cyl -2.00, niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Schattige brillenhouder

Een eerste of een nieuwe bril voor je kind(je) is toch een hele ervaring. We geven daarom speciaal voor onze brillende kinderen een unieke pop-brillenhouder mee. Ideaal om ‘s nachts zijn/haar brilletje op te zetten. Jouw kleine spruit zal er zeker weg van zijn!

Onze garanties

Jouw kind is met zijn/haar bril gevallen en het is stuk? Een glas is gebroken? De bril wordt gestolen… Geen probleem bij Optiek Delrue. Tot 2 jaar na aankoop zorgt Optiek Delrue ervoor dat alles vervangen of hersteld wordt aan de helft van de prijs(*). 

Uiteraard geldt ook de gewone wettelijke garantie van 2 jaar als de bril en/of brillenglazen stuk gaan door fabricatiefouten.

(*)Deze voorwaarden gelden voor kinderen tem 12 jaar en zijn 2 jaar geldig na aankoopdatum. Bij diefstal vragen wij een politieattest. Niet geldig op ravottersbril.

Jouw kind(je) is bijziend

We zien bij ons in de zaak veel kinderen die al van in de lagere school een dioptrie van -1.00 of meer nodig hebben. Naarmate ze ouder worden, de pubertijd doorspartelen en jongvolwassen worden, zien we de dioptrieën vaak stijgen naar -6,00 en meer. Bij deze kinderen komen op latere leeftijd dan ook vele oogaandoeningen voor…

Gelukkig bestaat er een oplossing! Optiek Delrue is een erkend specialist voor het aanpassen van MiYOSMART-brillenglazen. Deze glazen zorgen ervoor dat de ogen van jouw kind(je) veel minder snel achteruit gaan.

Meer info: