OOK ONZE JONGE BRILLENDRAGERS WILLEN ER GOED UITZIEN!

Wanneer je kind voor het eerst een bril moet dragen, is het voor hem of haar vaak even wennen. Niet alleen aan het idee op zich maar ook aan dat grote montuur met glazen op de neus. 

Bekijk het positief! Vaak wordt het moeten dragen van een bril als iets negatiefs ervaren. Onterecht! Een bril zorgt er net voor dat je alle leuke dingen nóg beter en scherper kunt zien. Bekijk het dragen van een bril als een positieve verandering in het leven van je kind. Focus op de pluspunten en maak hem of haar op een speelse manier warm voor een leuk en hip montuur. Geef je kapoen vooral de tijd om aan het idee te wennen en forceer niks. Misschien kunnen jullie samen voor de spiegel gekke brillen uitproberen

Hebben jullie het er al over gehad hoe de bril eruit moet zien? Een blauw, rood of zwart montuur? Of toch liever een andere kleur? Eentje in metaal of kunststof? Of misschien een quasi onbreekbare bril? Waar houdt je zoon of dochter van? Wat vindt hij stoer of wat vindt zij prachtig? 

Net als bij onze ‘volwassen’ brillen hebben we uitsluitend kwaliteitsmerken. Voor een kinderbril gaan we sowieso altijd voor de dunste glazen

BBIG | Designed for kids!

Kinderen hebben ook smaak en BBig stemt haar kinderbrillencollectie dan ook precies af op wat kinderen willen. Dit is geen ‘kinderachtige’ bril, maar een spannende, luchtige en gemakkelijke bril die tegen een stootje kan.

De ontwerpers van BBig kinderbrillen voelen dat feilloos aan en uiteraard voldoen BBig brillen aan alle eisen waaraan een bril moet voldoen.

Kortom: BBig brillen zijn ontworpen met oog voor detail en gemaakt van de beste materialen. Bovendien zijn ze supersterk en tegelijkertijd flexibel.

De brillen hebben wel een volwassen look, maar zijn geen miniversies van grote-mensen-brillen. En zo hoort het. Kinderen met smaak weten daar alles van.

Bekijk alle brillen van BBig op www.bbig-design.com

bbig

NANOVISTA | Onverwoestbaar!

ontwerp zonder titel orig

Het is eigenlijk heel logisch dat brildragende kinderen een bril nodig hebben waar ze niet aan moeten denken als ze aan het spelen/ravotten zijn.

Bij het Spaanse Nanovista begrijpen ze dat heel goed. Ze zijn gespecialiseerd in brillen en zonnebrillen voor kinderen en maken met het gepatenteerd (Silifex) materiaal een collectie die tegen een stootje kan.  Het materiaal is super flexibel en de brillen zijn, mede dankzij een speciaal ‘S2’-scharnier, vrijwel onbreekbaar.

De veren kunnen bij het scharnier gemakkelijk van de bril los geklikt worden en vervangen worden door een extra meegeleverde (sport)band. De neusbrug wordt voorzien van antislip rubber.

Hoe cool is dat… een bril die licht geeft in het donker!

De nieuwste toevoeging aan de collectie is de NanoGlow, een serie modellen met veren die oplichten in het donker. Superhandig natuurlijk als je ’s nachts wakker wordt en op zoek moet naar je bril en daarbij ook nog eens een heel cool grapje waarmee je je vriendjes op school jaloers kan maken.

Meer info vind je op de website van Nanovista!

DSC8434

VINGINO EYEWEAR | Voor en door kinderen

Alles waar het kindermodemerk Vingino voor staat, zal je terugvinden in onze Vingino Eyewear collectie. De kinderbrillen zijn modebewust, stoer en eigenzinnig. Vervaardigd in kleurrijk en stevig materiaal.

Vingino Eyewear werkt heel nauw samen met hun eigen doelgroep. Dit wordt gedaan door kinderen de mogelijkheid te geven in de jaarlijkse competitie hun eigen bril te ontwerpen. De winnaars zien hun design werkelijkheid worden en in de winkels verschijnen.

Bekijk zeker een de website van Vingino Eyewear

KINDERGARANTIE

Jouw kind is met zijn/haar bril gevallen en het is stuk? Een glas is gebroken? De bril wordt gestolen… Geen probleem bij Optiek Delrue. Tot 2 jaar na aankoop zorgt Optiek Delrue ervoor dat alles vervangen of hersteld wordt aan de helft van de prijs(*). 

Uiteraard geldt ook de gewone wettelijke garantie van 2 jaar als de bril en/of brillenglazen stuk gaan door fabricatiefouten.

(*)Deze voorwaarden gelden voor kinderen tem 12 jaar en zijn 2 jaar geldig na aankoopdatum. Bij diefstal vragen wij een politieattest. Niet geldig op ravottersbril.

EXTRA RAVOTTERSBRIL VOOR €50,00

Bij aankoop van een nieuwe bril met glazen kan je voor €50,00 voor je kind een extra ravottersbril aankopen(*). Ook voor de ravottersbril gaat Optiek Delrue voor het beste. We gebruiken nl. brillen van het merk NanoVista (zie hoger deze pagina) als ravottersbril. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, sportactiviteiten, ravotten in de tuin,… Deze bril bevat onverdunde glazen met de juiste correctie.

Je kan ook een tweede paar identieke glazen aankopen: je betaalt dan slechts 1 glas in plaats van 2 bij aankoop van dit tweede paar glazen.

*Gratis glazen aangeboden met sterktes van +6.00 tem -4.00 cyl -2.00, niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.