kind header

Ook onze jonge brillendragers willen er goed uit zien!

onze merken

BBIG

NANOVISTA

BELGISCHE VLAG

ODETTE CADET

BAMBINOCLE

VINGINO

VINGINO

Onze garanties

Jouw kind is met zijn/haar bril gevallen en het is stuk? Een glas is gebroken? De bril wordt gestolen… Geen probleem bij Optiek Delrue. Tot 2 jaar na aankoop zorgt Optiek Delrue ervoor dat alles vervangen of hersteld wordt aan de helft van de prijs(*). 

Uiteraard geldt ook de gewone wettelijke garantie van 2 jaar als de bril en/of brillenglazen stuk gaan door fabricatiefouten.

(*)Deze voorwaarden gelden voor kinderen tem 12 jaar en zijn 2 jaar geldig na aankoopdatum. Bij diefstal vragen wij een politieattest. Niet geldig op ravottersbril.

Extra

ravottersbril

Bij aankoop van een nieuwe bril met glazen kan je voor €50,00 een extra ravottersbril aankopen(*). Ook voor de ravottersbril gaat Optiek Delrue voor het beste. We gebruiken nl. brillen van het merk NanoVista (zie merk NanoVista) als ravottersbril. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, sportactiviteiten, ravotten in de tuin,… Deze bril bevat onverdunde glazen met de juiste correctie.

Je kan ook een tweede paar identieke glazen aankopen: je betaalt dan slechts 1 glas in plaats van 2 bij aankoop van dit tweede paar glazen.

*Gratis glazen aangeboden met sterktes van +6.00 tem -4.00 cyl -2.00, niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.