SPORT IN STIJL MET EVIL EYE SPORTBRILLEN!

Het gloednieuwe merk Evil Eye kan rekenen op de expertise van Silhouette International, een familiebedrijf uit het Oostenrijkse Linz dat wereldwijd zo’n 1600 werknemers telt en ruim 25 jaar ervaring heeft in de productie van sportbrillen. Alle Evil Eye-modellen worden ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk.

SPORTBRILLEN VOOR IEDEREEN

Fietsen, zeilen, klimmen, tennissen, wandelen, mountainbiken, golfen, hardlopen, skiën,… De sportbrillen van Evil Eye zorgen voor topprestaties door innovatieve technologie, compromisloze kwaliteit en perfecte harmonie tussen design, materiaal en glas.

Dankzij diverse aanpassingsopties kunnen de Evil eye-sportbrillen eenvoudig op elke hoofdvorm en sportdiscipline worden afgestemd. Zo glijdt de bril niet weg, zijn er geen drukpunten en sluit hij veilig aan tijdens het sporten. De monturen zijn gemaakt van PPX, een materiaal dat weinig weegt, sterk en buigzaam is. Daardoor is de bril niet alleen flexibel, maar ook stevig en slijtvast.

Het frame en de glazen (in diverse kleuren/verkleuringen) zijn apart te kiezen. Zo bekom je de unieke sportbril voor jouw favoriete sport.

Evil Eye Sportbrillen

EVIL EYE HIGHLIGHTS

  • Vederlicht en robuust
  • Antisliplaag ter hoogte van de veren (voorkomt het afzakken van je bril)
  • Aanpasbare neuspads
  • Ventilatiesysteem tegen aandampende glazen
  • Speciale strook bovenaan de bril voorkomt zweet in de ogen
  • Verschillende glasfilters (polarisatie, contrast, mist, enz)
  • Mogelijkheid tot verkleurende glazen
  • 100% bescherming tegen UV-A, UV-B & UV-C stralen
  • Op sterkte verkrijgbaar (zie hieronder)

SPORTBRIL OP STERKTE NODIG?

Evil Eye geeft je de keuze om uit 3 soorten beglazingen te kiezen! We geven je in onze winkel graag uitleg over de voor- en nadelen van elk systeem. Hieronder zie je alvast hoe elke beglazing werkt! 

1. DIRECTE BEGLAZING

De glazen worden rechtstreeks in je favoriete sportbril gemonteerd. Dit geeft een mooi en strak resultaat.​

2. ADAPTER BEGLAZING

Je bent een sporter met wat hogere dioptrieën?  Hiervoor is het gebruik van een speciale adapter aangewezen. Het zorgt voor minder dikke glazen in je bril.

3. CLIP-IN BEGLAZING

Budgetvriendelijke oplossing voor een goed zicht tijdens het sporten.

DE SPORTBRILLEN

Hieronder vind je een greep uit het gamma van Evil Eye. Je vindt er zeker jouw favoriete sportbril. Alle monturen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, met een aangepaste zonnefilter en ook op jouw sterkte.

Heb je een vraag? Wil je meer info?

WIJ ADVISEREN GRAAG DE VOOR JOU PERFECTE SPORTBRIL!